Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

"Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις" Νέο Τραγούδι




Η Μελίνα Ασλανίδου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της «Σε Ποια Θάλασσα Αρμενίζεις» και εκείνη μοιάζει επίσημα τη συνεργασία της με την Panik Records, την κορυφαία ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία της χώρας.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική δισκογραφία με μία υπέροχη διασκευή.

Το «Σε Ποια Θάλασσα Αρμενίζεις» είναι ένα τραγούδι που ερμήνευσε πρώτη η Σαββέρια Μαργιολά το 2013 και το οποίο αποτελεί μία από τις πιο γνωστές προσωπικές επιτυχίες της.

Η μουσική είναι δημιουργία του Νίκου Καλλίνη και του στίχους έχει υπογράψει η Δήμητρα Νεόφυτου.

Η Μελίνα Ασλανίδου προσεγγίζει το «Σε Ποια Θάλασσα Αρμενίζεις» με την εκφραστική χροιά της και του δίνει άλλη μορφή. Αφηγείται με το δικό της μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα του τραγουδιού και αναδεικνύει τις ξεχωριστές εικόνες των στίχων: «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις Και σε ποιο κρυφό γιαλό, για πού φεύγεις, πού γυρίζεις, τι να έχεις στο μυαλό…»

Τη διασκευή επιμελήθηκε ο έμπειρος Soumka χωρίς να περιορίζεται από συμβάσεις. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία μελωδική ερωτική εξομολόγηση με την αισθαντική φωνή της Μελίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου